Visste du att ...

... Livet Är En Fest av Nationalteatern är den 100+ mest spelade låten på radio . Låten har spelats totalt 419 gånger sedan 2012-12-05, tillhör albumet Livet är en fest och spelas i snitt med 6 dagars mellanrum.

Spela musikvideon Livet Är En Fest av Nationalteatern

Kolla på videon från Nationalteatern med låten Livet Är En Fest direkt på Youtube. Videon, precis som låten tillhör genren Rock, Progg och Svenskakrusbar. Bläddra ner till rekommenderade spellistor om du vill se fler intressanta artister liknande Nationalteatern .


Senaste spelningarna på radio

Visa alla spelningar

Här listas de 5 senaste kanalerna som Livet Är En Fest av Nationalteatern spelats på. Klicka på länken ovan för att se alla 419 spelningar sedan 2012-12-05 av låten.

Rekommenderade spellistor

Om du gillar Livet Är En Fest av Nationalteatern så kanske du också gillar låtarna i nedanstående spellistor. Spotifyspellistorna uppdateras automatiskt varje månad.

Låtar av Nationalteatern

Visa alla låtar av artisten

Nationalteatern har 54 låtar här på Radiofy spelade på radio sedan 2012-12-05. Nedan finner du 5 utav dessa låtar direktlänkade till Spotify, iTunes, Rdio, Grooveshark, Youtube och WiMP.


Rekommenderade låtar

Visa alla rekommenderade låtar

Om du gillar Livet Är En Fest av Nationalteatern så kanske du också gillar någon utav låtarna nedan. På knappen till ovan finner du fler rekommenderade låtar baserade på Livet Är En Fest av Nationalteatern. Låtarna finns direktlänkade till Spotify, iTunes, Grooveshark, Rdio och Youtube och tillgänliga via våra 56 138 Spotifyspellistor.

Nationalteatern
Bängen Trålar
Mikael Wiehe
Flickan Och Kråkan
Björn Skifs
Fångad I En Dröm
Mora Träsk
Fader Abraham
Låtinformation

  • Speltid: 04:14
  • Artist: Nationalteatern
  • Antal spelningar: 419
  • Första spelningen: 2012-12-05
  • Genrer: Rock, Progg
  • Album: Livet är en fest
Sök bland alla våra låtar